NACHTWACHTRALLY
Vanuit het pittoreske Nuenen wordt een toertocht gereden die voert door het mooie Zuid Nederlandse landschap. Drukke stedelijke gebieden worden zoveel mogelijk vermeden, waardoor de route langs bossen, door landerijen en gezellige dorpjes loopt. De organisatie ligt in handen van de Nachtwacht, een gezelschap enthousiaste Nuenense heren, die met dit evenement de deelnemers en de inwoners van Nuenen een extra leuke zondag willen laten beleven.De deelnemers worden verdeeld in drie categorieën. Er zijn speciale categorieën voor ouders die met hun kind (tot 16jaar) mee willen rijden, voor sportwagens (gebaseerd op aantal pk’s en leeftijd) en bovendien delen we enkele wild cards uit voor deelnemers die niet binnen één van de categorieën vallen. Vanaf 9:00 uur is de ontvangst in Nuenen, waar onder het genot van koffie en heerlijke versnapering de rallypakketten kunnen worden opgehaald. De deelnemende auto’s worden geparkeerd aan het park. De start is vanaf 10 uur in het Park van Nuenen, waarna de equipes beginnen aan het ochtenddeel van de route.

Na de ochtendetappe wordt een lunchpauze ingelast. De locatie blijft voorlopig nog even een verrassing.

Na de intermissie wordt de 2e etappe gereden die de deelnemers weer terugvoert naar Nuenen. Tussen 4 en 5 uur worden de eerste auto’s terugverwacht rond het Park. Bij terugkomst worden de deelnemers uitgenodigd om een barbecue te nuttigen (hiervoor vragen we een bedrag van €35,00 per volwassene en €15,00 per kind tot 16 jaar, incl drank) op een locatie in het Park. De prijsuitreiking zal direct na controle van de routeboeken plaatsvinden. Per categorie wordt een winnaar bekend gemaakt. Bovendien zal een vakkundige jeugdjury de originaliteitsprijs toekennen. Kosten voor 1 equipe (1 bestuurder en 1 bijrijder) bedragen €95. Extra meerijders kunnen worden ingeschreven voor een bedrag van €50,-. Hiervoor krijg je gezellig ontvangst bij de start, een overheerlijke lunch halverwege de dag, een prachtige route in de ochtend en de middag, bij aankomst in Nuenen een lekker aperitief, inclusief een aantal consumpties na de tocht.

De kosten voor de BBQ bedragen €35,00 p.p. Deelnemende kinderen tot 16 jaar in de ouder kind categorie eten mee voor €15,00. Dit is inclusief drankjes (wijn, bier, frisdrank)

Bij positief financieel resultaat zal het bedrag gedoneerd worden aan een nog te bepalen Nuenens initiatief.De Nachtwachtrally wordt mede mogelijk gemaakt door :

Crooijmans Mannenmode Nuenen

Kosten voor 1 equipe (1 bestuurder en 1 bijrijder) bedragen €95,- en voor de aansluitende barbecue bedragen de kosten €35,00 per persoon en €15,00 per kind tot 16 jaar.

Extra meerijders kunnen worden ingeschreven voor een bedrag van €50,- pp.CRMNS-SIMPLE-ADV-KRAFT