Programma

Vanaf 9:00 uur is de ontvangst bij Auberge Vincent aan het Park 69 in Nuenen, waar onder het genot van koffie en heerlijke versnapering de rallypakketten kunnen worden opgehaald. De deelnemende auto’s worden geparkeerd aan het park. De start is vanaf 10 uur voor de Auberge, waarna de 50 equipes beginnen aan het ochtenddeel van de route.

Na de ochtendetappe wordt een lunchpauze ingelast bij Golf & Country Club Crossmoor in Weert. Op het terrein kunnen alle auto’s worden geparkeerd en na de lunch kunnen de deelnemers een balletje slaan op de driving range.

Na de intermissie wordt de 2e etappe gereden die de deelnemers weer terugvoert naar Nuenen. Tussen 4 en 5 uur worden de eerste auto’s terugverwacht rond het Park. Er is parkeergelegenheid achter het Klooster, de deelnemers worden uitgenodigd om een barbecue te nuttigen bij Auberge Vincent aan het Park, waar ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Per categorie wordt een winnaar bekend gemaakt. Bovendien zal een vakkundige jeugdjury de originaliteitsprijs toekennen.

©2018 Nachtwacht Nuenen

Log in with your credentials

Forgot your details?